19:30 Skoldagen

Tjenare!
Det kommer ta hundra år att skriva det här inlägget, haha..
Men men, jag gick upp vid Kvart i åtta vi har sovmorgon till nio sen gick jag till kylskåpet.... hahahha nej jag skojja, jag ska inte berätta om min dag i sååå mycket detalj..
Men jag gjorde mig iordning, jaa ni vet, äta frukost klä på sig bla bla bla..
Sen kom Hanna och vi gick tillsammans till skolan, sen så hade vi mentorstid eller vad det nu heter -.-
Men seeeen hade vi matte, sen vad heter det.. juste svenska, sen mat, seeeen nu kommer vi till det som gjorde dagen rolig,, BILD, seriöst jag DOG jag skratta typ så jag höll på att döö,, humor på hög nivå säger jag bara,, eller så är det typ torrhumor?
Hahahahhahahahahahahahahahahahaha jag skrattade nästan så jag började gråtaa..
Aja sen hade vi Engelska, kanske inte sådär jätteskojjigt dåå men..
Sen gick maria emmy och jag till emmy..
HAHAHAHAH emmy och jag är gandalf teamet, satt vi gjorde en film, och sen frågade en snäll gubbarbetare som var gandalf den store varför färgerna utanför emmys lägenhet inte chingade ihop, alltså kollektiign lixoom, och han tyckte att diarée brunt och kräkgrön chingade, men det gjorde inte vi, vi sa att det skulle vara röd lila rosa.. hhaa
sen så gick jag och sjöng på fest hos mange, och då sa maria åt mig att vra tyst för jag störde gräshopporna, då jag jag på huk och sjöng fest hos mange ner i gräset.. och bjöd in de lixoom.. snäll jag är??
sen så bjöd maria oss på en liten guidetur till emmys lägenhet, snällt va?
Det var lite om min dag, det var ju inte allt, och det tog inte en kvart för mig att skriva det här, jag har facebookat lite också.. :D
Pussen
/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0